Engleski rečnik u slikama

Autor:

Sonja Žikić

Ilustracije:

Vladimir Mančić

Pismo:

Ćirilica

Format:

330mm x 470mm

Obim:

10 str.

Povez:

Tvrd

Napomena:

Kartonska slikovnica, profesor engleskog jezika i Mirjana Stanković Đorđević, specijalista razvojne psihologije, Stučni konsultanti: Tanjica Perović

Nema na zalihama

Compare
Podeli preko:

Engleski rečnik u slikama

Engleski rečnik u slikama namenjen je deci predškolskog uzrasta koja tek počinju da uče strani jezik, ali i učenicima mlađih razreda osnovne škole, u početnoj fazi savladavanja pisanja i čitanja engleskog jezika.

Najvažnije reči i osnovni pojmovi iz neposrednog okruženja u kome deca odrastaju prikazani su kroz nekoliko oblasti: Moje telo, Moja porodica, Moja kuća, Grad, Seosko domaćinstvo, a u poslednjem poglavlju smešteni su brojevi, boje, oblici i geometrijska tela, položaji, odnosi (relacije), godišnja doba, vremenske prilike i osnovna ili primarna osećanja. Uz svaku reč stoje prevod na srpski jezik i fonetska transkripcija koja će roditeljima ili vaspitačima pomoći da deci ukažu na pravilan izgovor.

Posebnu vrednost i draž ovoj knjizi daju jasne i pregledne, pre svega deci dopadljive ilustracije koje prate svaki pojam, odnosno reč. Veliki format rečnika omogućava učenje kroz igru u paru ili u većem društvu.

Meni

Engleski rečnik u slikama