Kutija puna knjiga

Pismo:

Ćirilica

Povez:

Tvrd

Napomena:

Kartonska slikovnica

128,00 KM160,00 KM Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Na stanju

Compare
Podeli preko:

Kutija puna knjiga

Sadržaj kompleta:

Slikovnice za učenje i igru:

1. Boje

2. Brojevi

3. Suporotnosti

4. Oblici i geometrijska tela

Bajke za sva vremena:

1. Crvenkapa

2. Pepeljuga

3. Snežana i sedam patuqaka

4. Pinokio

5. Ružno pače

6. Tri praseta

7. Vuk i sedam jarića

Komplet sadrži četiri edukativne slikovnice namenjene deci od svega nekoliko meseci starosti do mlađeg predškolskog uzrasta, i sedam knjiga najlepših klasičnih bajki za sva vremena, kao univerzalni vodič na putu odrastanja i upoznavanja sveta i života.

Sve su knjige kartonirane, sa tvrdim listovima, sunđerom u povezu i zaobljenim ivicama, i kao takve, najpre će poslužiti kao zanimljiva izgračka za gledanje, sa veselim i vedrim ilustracijama živih boja, da bi kasnije mališani uz njih lakše prepoznavali i usvajali pojmove iz svog okruženja.

Slikovnice za učenje i igru sadrže jasne i jednostavne, pre svega zanimljive, ilustracije pomoću kojih će deca, kroz igru i zabavu, upoznati i naučiti osnovne pojmove kao što su brojevi, boje, oblici i tela, i odnosi među njima – npr. malo i veliko, nisko i visoko, živo i neživo…

Bajke za sva vremena, sa prilagođenim tekstom i ljupkim ilustracijama, namenjene su najmlađim ljubiteljima uzbudljivih priča, mladim čitaocima koji počinju samostalno da čitaju, ali i onima koji još vole da se „ušuškaju“ i uživaju dok im neko čita.

Meni

Kutija puna knjiga

Kutija puna knjiga

128,00 KM160,00 KM Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu