Svet životinja

Autor:

Grupa autora

Prevod:

Ivana Nikolić

Pismo:

Latinica

Format:

230mm x 300mm

Obim:

400 str.

Povez:

Tvrd povez sa omotnicom

Napomena:

1500 ilustracija, Štampa u punom koloru

Nema na zalihama

Compare
Podeli preko:

Svet životinja – enciklopedija – Život u velikim ekosistemima

Sve o životinjama na jednom mestu!

Ova zanimljiva knjiga o životinjama omogućava da saznate sve o životinjskim vrstama u njihovom prirodnom staništu i da upoznate uzbudljivo životinjsko carstvo. U knjizi su prikazani veliki Zemljini ekosistemi sa detaljnim opisom životinja koje ih nastanjuju.

„Svet životinja” pruža sveobuhvatan i dokumentovan panoramski prikaz raznolikog životinjskog sveta naše planete. Brojne ilustracije i fotografije koje dopunjuju tekst, približiće vam mnoge životinje – one poznate i omiljene, kao i one nepoznate i „strane” – i pomoći će vam da ih bolje upoznate, počev od njihovog izgleda i fizičkih karakteristika, do njihovih navika, osobina i načina ponašanja.

Iz ove knjige saznaćete sve o mestu životinja u sistemu prirode i o njihovoj ulozi u očuvanju ravnoteže eko-sistema. Saznaćete na koje načine obezbeđuju hranu, koje strategije koriste u lovu, i koje veštine opstanka primenjuju u surovim uslovima prirodnog okruženja. Saznaćete kako životinje brinu o svojim mladuncima i kako se organizuju u okviru grupa.

Ovo uzbudljivo delo otkriva divlju stranu životinjskog sveta.

Meni

Svet životinja