Ples piona

Autor:

Davor Ličić

Pismo:

Latinica

Obim:

242 str.

Povez:

Mek

Format:

130mm x 205mm

11,80 KM14,70 KM Sa PDV-om (-20%)

Na stanju

Na stanju

Compare
Podeli preko:

Ples piona – autor Davor Ličić

Kraj dugogodišnje veze za Uroša predstavlja kraj svega u šta je verovao. Raskid sa devojkom u koju se zaljubio još u detinjstvu navodi ga da napusti fakultet i bend u kome je svirao i povuče se u samoću. Ali, uprkos potištenosti i letargiji iz koje kao da ne želi da izađe, u njemu se začinje specifična, ponekad autodestruktivna borba često obojena ironijom i osobenim humorom. Jedina osoba koja pokušava da ga izvuče iz beznađa u kom se našao je Srđan, večiti optimista i Urošev najbolji drug iz školske klupe.

Rođeni i odrastali krajem devedesetih godina dvadesetog veka u zemlji koja je neprestano u tranziciji, krizi i previranjima, njih dvojica zajedno su prolazili kroz sve što bi zadesilo kako zemlju, tako i njihove porodice. Ipak, jedan neočekivani susret sa tajanstvenom devojkom pokrenuće događaje koji će sve promeniti. Lavina „slučajnosti” i sticaja okolnosti dovešće ga u rizik da izgubi jedino vredno što mu je ostalo i do čega mu je stalo – prijateljstvo sa Srđanom.

„Ples piona” je priča o plesu između ljubavi, prijateljstva, odrastanja i sazrevanja u nevreme. Pokušaj da se postave pitanja i daju neki odgovori u ime generacije bez glasa.

 

 

Meni

Ples piona

Ples piona

11,80 KM14,70 KM Sa PDV-om (-20%)

Dodaj u korpu